Mission

mission.png
 

I femton år har jag varit det som idag går under begreppet gig:are. En frifräsare med större behov av frihet än trygghet. Någon form av konsultvärldens Pippi Långstrump med ett stort behov av att gå min egen väg. När jag tillslut lockades in i företagsvärlden så hamnade jag till min stora glädje i en inhyrd roll på ett stort företag med en grön grodd. Först som designchef och sen som marknadschef. Det som skulle vara ett uppdrag på 6 mån blev tillslut nästan fyra år. Jag lärde mig såklart massor om odling, lantbruk, livsmedel och hållbarhetsarbete under de här åren. Men jag fick också möjligheten att jobba med några av de största och mest välrenommerade byråer i landet. Det var då fröet sattes till den ide som idag är Happy islands.

De där stora prisbelönta byråerna är ofta bra. De kan till och med vara riktigt bra. Men de har också stora kostymer som kräver stora arvoden. Då började jag tänka på alla duktiga konsulter ute i landet som ingen (åtminstone inte så många) känner till. Personer som jag stött på under mina många år i branschen. Därute i landet (och för all del i stan) finns guldkorn. Vi pratar erfarna personer med lång och djup kunskap som valt den tuffa vägen att driva sitt eget företag. Att vara en gig:are.

Min mission med Happy islands är att locka till mig de allra bästa gig:arna för att kunna handplocka team till våra kunder. Designers, utvecklare, pr-konsulter, filmare mfl. Hela laget som behövs. Jag sätter ihop det team som behövs som du får gräddan av kompetens för att lösa just din utmaning. Effektivare, smidigare och mer kostnadseffektivt än någon byrå kan leverera.

Vår gemensamma drivkraft, förutom att göra grymma projekt såklart, är att göra världen till en lite bättre plats. Därför jobbar vi bara med kunder som drivs av samma mission. Ni behöver inte vara perfekta. Vi är långt ifrån perfekta själva. Men ni måste ha viljan att utvecklas i en hållbar riktning och att få med er era kunder på den resan. Det gör inget om ni är stora eller små. Vi gillar olika. Välkommen till oss!

/Anneli Hansson, grundare av Happy islands

 


 
 

Happy Islands AB / anneli@happyislands.se / 073 907 27 84 / Copyright ©2018 Happy Islands / All rights reserved.